gradient
 
gradient
     
Home Page Image

"De witte vlag: het internationale signaal ter aanduiding van de wens en wil tot onderhandelen om verdere schade te voorkomen."

- Conventie van Genève.

 


Cliënten

 

In onze praktijk richten wij ons op cliënten die:

  • ofwel zelf in contact met ons treden
  • ofwel doorverwezen zijn door het Juridisch Loket
  • of als laatste door de Rechtspraak zijn doorverwezen naar de Mediation (mediation naast rechtspraak)

De mediationvergoeding is een uurvergoeding exclusief eventuele meerkosten op verzoek van de cliënten. Gebruikelijk is dat de mediationvergoeding gelijk gedeeld wordt door de partijen, maar afwijkende afspraken zijn ook mogelijk.

Minder vermogende cliënten kunnen op basis van een toevoeging via de Raad voor Rechtsbijstand, na betaling van een verplichte eigen bijdrage, ook gebruik maken van de diensten van de mediator. Indien u gebruik wilt maken van mediation op basis van een toevoeging neemt u dan aub apart contact op met de praktijk om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

Voor non profit organisaties heeft de praktijk een aangepaste dienstverlening, klik hier .


 

De praktijk doet mee aan het initiatief voor een paper-less office. In dat kader is er voor de cliënten de mogelijkheid om in te loggen op de servers van de praktijk en daar grotere bijlagen achter te laten wanneer nodig.

Inloggen kan hier: click here

Een account en wachtwoord krijgt u na ondertekening van de mediationovereenkomst, waardoor de vertrouwelijkheid van de stukken is gewaarborgd door alle cliënten en de mediator.

De witte vlag wordt u mede aangeboden door Radha  
     
Mediationpraktijk De Witte Vlag - van onderhandelen onder druk naar onderhandelen zonder druk